Džez na Brod teatru u petak

Svirka koja je bila planirana tokom Letnje džez akademije, ali je odložena zbog lošeg vremena, održaće se u petak, 5. avgusta, na Brod teatru.
Učestvovaće Haus Bend u sastavu Igor Molnar, bas gitara, Filip Čapo, klavijature i Dimitrije Mojsijević, bubnjevi, kao i drugi novosadski muzičari i polaznici Letnje džez akademije Novi Sad – Dortmund.
 
Početak je u 21 čas.
  • Ivan

    04.08.2016 12:38
    @Živan
    Brate Živane opet smaraš.... Rekoh ti ranije idi poslušaj, možda ti se svidi, mada kako @Građanin kaže mislim da si ti u neko "narikača" fazonu, nekako mi tako deluje...
  • Građanin

    03.08.2016 13:27
    Živane, reci brate odma da bi da vidiš Cecu na brodu
  • Zivan

    03.08.2016 00:47
    Na brodu jos nije gostovao niti jedan ovdasnji muziccar koji preferira etno zvuk, prednost se daje dzezerima. Odista, u poslednje vreme dzezeri toliko gostuju po Gradu da to postaje teror. Mislim da bi Novi Sad trebalo da odustane od sufinansiranja te Letnje dzez akademije...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič