U subotu akcija pešačenja "Lepršava Fruška gora"

Planinarsko društvo "Naftaš" u subotu, 13. avgusta organizuje jednodnevnu planinarsku akciju "Lepršava Fruška gora".

Ruta će biti: Bukovac -Slap Karlovački -  Stražilovo  - Kurjakovac - Velika Remeta - Manastir Remeta- Spomenik 3. i 4. četi Podunavskog odreda - Astal - Kota 328 - Glavica - Paragovo.

Polazak je u 7:20 časova, redovnom prigradskom autobuskom linijom broj 64 za Bukovac. Autobus kreće sa stajališta kod Železničke stanice u Novom Sadu. Povratak je autobusom iz Paragova po završetku akcije.

Akcija je umereno teška, i u njoj mogu učestvovati planinari koji redovno planinare i imaju dovoljnu kondiciju da je savladaju. Postoji mogućnost da su delovi staze teže prohodni. Obavezne se udobne planinarske cipele i planinarski štapovi. Adekvatna zaštita od sunca i komaraca. Potrebno je poneti dovoljno vode, hranu i prigodnu odeću. Svako učestvuje na sopstvenu odgovornost.

Staza je dužine 18 km sa oko 800 metara uspona.

Vodič će biti Milan Marković, od koga se može dobiti više informacija na broj telefona 064/842-3054, a više informacija može se dobiti i OVDE.

  • Zivan

    11.08.2016 09:50
    Naftassi uvek ponude zanimljivu i atrktivnu rutu po Fruskoj Gori, sve cestitke!
  • priroda je lek

    10.08.2016 19:42
    Uzivancija!
  • Milica

    10.08.2016 17:50
    Dve akcije! Divno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič