U toku Dani Brazila uz muziku i salsu

Ovogodišnji Dani Brazila traju od 12.-14. avgusta, na Štrandu, u plažnom baru Bekstejdž Bič.

U ovom baru će se svake večeri od 20 časova do ponoći održavati nastupi muzičara, plesne samba grupe, kapuera performansi, gledanje Olimpijade.

Pored muzike i sport će biti zastupljena disciplina, pa će kapoera radionica trajati sva tri dana od 10h-12h, 17h-19h. Biće organizovana i samba perkusije (udaraljke) radionica u subotu i nedelju na Tvrđavi od 14-20h, dok će se samba ples radionica održati u subotu i nedelju, u plesnoj školi 'Allegro' od 10-14h.

Ostale informacije o aktivnostima u gradu tokom manifestacije Dani Brazila, možete pogledati na njihovom SAJTU.

  • Simić

    14.08.2016 12:34
    Nema para
    Nema karnevala na kraju manifestacije Dani Brazila u Novom Sadu, jer nova vlast u Pokrajini nije htela da pomogne manifestaciju.
  • Milica

    13.08.2016 22:27
    Karneval?
    A zašto nema karnevala u nedelju u gradu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič