Koncert "Svirati s lakoćom" u subotu na Brodu "Zeppelin"

Koncert polaznika i profesora kurseva za obou, flautu, fagot i kamernu muziku, pod nazivom "Svirati s lakoćom", održaće se u subotu, 20. avgusta na Brodu "Zeppelin".

Klavirski saradnici: Nataša Srdić-Jahn i Filip Milisavljević

Koncert će početi u 20 časova, a ulaz je slobodan.

"Svirati s lakoćom" je nov i inovativan projekat za mlade koji su na putu muzičke profesije, a koji se odvija na Andrevlju, u periodu od 14. do 21. avgusta. Pored instrumentalnih kurseva za obou, flautu, fagot i kamernu muziku u projekat je uključen i Kamp muzičkog zdravlja, u okviru koga se uče i primenjuju Aleksanderova tehnika, joga za muzičare, pokret kao izraz kroz metodu »Pokret 5Ritmova« i psihološke radionice. Sve radionice vode certifikovani instruktori, koji su se internacionalno usavršavali i edukovali i imaju višegodišnje iskustvo u radu.

Profesori instrumentalnih kurseva "Svirati s lakoćom" su vodeći solisti i profesori s područja bivše Jugoslavije i Balkana, koji su aktivni po celom svetu. Među njima su: Matej Zupan (SLO)- flauta; Sanja Romić (SRB/ SLO)- oboa; Žarko Perišić (CRO)- fagot. Instruktori Kampa muzčkog zdravlja su: Natalija Jović (Aleksanderova tehnika), Milica Zorić- Joga Savez Srbije, Sandra Dimitrijević- pokret 5Ritmova. Psihološke radionice će voditi naš istaknuti odbojkaš, psiholog i licencirani sportski trener, Andrija Gerić.

U okviru kampa će biti predstavljeni i izloženi radovi slikara Milana Minje Nikolčina, čije je stvaralaštvo inspirisano muzikom.


 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič