Treći "Koloseum kup" u subotu na Štrandu

Treći "Koloseum kup", takmičenje u funkcionalnom treningu, biće održano u subotu, 27. avgusta, od 8 do 20 časova, na platou ispod Mosta slobode.

Koloseum kup je takmičenje u funkcionalnim vežbama i kombinacijama više različitih sportskih disciplina: atletike, plivanja, gimnastike, dizačkih disciplina, improvizovanih vežbi koordinacije, snage i izdržljivosti.

Kategorije su podeljene na open, pro i master, u muškoj i ženskoj konkurenciji. Očekuje se oko 120 takmičara iz regiona.

Održaće se i "Koloseum izazov", takmičenje u izvođenju sklekova, zgibova, čučnjeva i propadanja. Treći deo manifestacije je "Koloseum fitnes dan", promocija grupnih fitnes programa i fitnes klubova iz Novog Sada.

U saradnji sa Udruženjem za borbu protiv dijabetesa Novog Sada, pored štandova koji će biti postavljeni ispod mosta, svim posetiocima biće omogućeno besplatno merenje nivoa šećera u krvi, težine, visine, indeksa telesne mase i krvnog pritiska.

  • kum

    27.08.2016 09:45
    Idemooo..
    Napred kumeee, do pobede !! ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič