Tribina o korupciji na obeležavanju 57 godina Visoke poslovne škole

Predavanjem "Kako se boriti protiv korupcije", Visoka poslovna škola strukovnih studija obeležiće u četvrtak, 27. oktobra, 57 godina postojanja.

Govoriće prof. dr Zoran Stojilјković, član Odbora Agencije za borbu protiv korupcije, a na predavanje na temu “Može li se i kako stati na put korupciji” pozvani su svi saradnici škole, mediji i studenti Visoke poslovne škole.

Visoka poslovna škola strukovnih studija jedina je u Srbiji na čijem čelu je trenutno bivši uzbunjivač.

"Ukazati državnim organima na mahinacije i korupciju bio je najveći iskorak u mojoj profesorskoj karijeri, ali nijednog trenutka nisam posumnjala da to što radim nije ispravno. Uz sveopštu podršku Agencije za borbu protiv korupcije, prosvetni kadar, jer među podnosiocima prijava nisam bila samo ja, uspeo da izađe kao pobednik. Kako je škola pune dve godine u javnosti bila u znaku korupcije i nezakoniih radnji, pred nama je sada najveći zadatak, da školu dignemo na noge i pokažemo studentima da je naša škola dostojna njih. Upravo zbog toga je naš gost svečanog dana profesor Stojilјković, član Odbora Agencije za borbu protiv korupcije", navodi v.d. direktorka, sa statusom bivšeg uzbunjivača dr Jelena Damnjanović Simić.

Početak je u 11.45h.

  • Kota

    26.10.2016 07:46
    Kurte i murte
    Tamo posao još nije završen, sad je Tomićev podmladak u akciji.
  • Profa l sektor

    25.10.2016 23:41
    Korupcija
    Od zaposlenih u VPŠ se može mnogo toga naučiti o korupciji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič