U subotu planinarska akcija "Čarobne boje Fruške gore"

Planinarsko društvo "Naftaš" u subotu, 29. oktobra organizuje jednodnevnu planinarsku akciju "Čarobne boje Fruške gore".

Ruta će biti: Stari Ledinci - Šandorovac - Zbeg - Kesten - Izvor - Vodopad - Stošin do - Čardak - Krvavić -Kurjakovac - Dumbovački vodopad - Mali potok - Beli majdan - Isposnica Isaije Parivodskog - Crkvica - Oskoruša - Stari Ledinci.

Polazak je u 7:30 časova, redovnom autobuskom linijom broj 76 za Stare Ledince. Autobus kreće sa stajališta kod Železničke stanice i staje na svim stajalištima na Bulevaru oslobođenja. Izlazak iz autobusa je kod crkve u Starim Ledincima. Povratak je autobusom iz Starih Ledinaca u 15:30.

Preporučuju se dobre planinarske cipele, štapovi i dugačke pantalone. Za učestvovanje na akciji je potrebna odlična kondicija. Staza je dužine oko 20 km sa oko 1200 m uspona i isto toliko silaska. Potrebno je poneti dovoljno vode, hranu i prigodnu odeću. Svako učestvuje na sopstvenu odgovornost, u skladu sa pravilnikom Planinarskog saveza Srbije.

Vodič će biti Milan Marković, od koga se mogu dobiti i bliže informacije o akciji na broj telefona 064/842-3054.

Više informacija na internet prezentaciji društva na adresi: www.pdnaftas.org.rs
 

  • Zivan

    27.10.2016 14:04
    Za Naftaše nema prepreka koja bi ih mogla sprečiti da vikendom ne prošetaju Fruškom Gorom, svaka čast!
  • Milica

    27.10.2016 11:14
    Moja omiljena staza!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič