Izložba zlatarstva i časovničarstva od četvrtka na Novosadskom sajmu

Izložba zlatarstva i časovničarstva "Sjaj", 21. po redu, održaće se od četvrtka, 3. do nedelje, 6. novembra, u Master hali Novosadskog sajma.
Dolazak su najavili učesnici iz Turske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, a tradicionalno zlatara i časovničara je najviše iz Srbije.
 
Među novim eksponatima će se naći LED dekorativno osvetljenje za zlatarske radnje, nove kolekcije venčanog prstenja i dijamantskog nakita, uz već uobičajene kolekcije zlatnog i srebrnog nakita, nakita s dijamantima, dragim kamenjem i svarovski elementima, dragog, poludragog i sintetičkog kamenja, mašinski brušenih cirkona, satova iz novih linija svetskih poznatih kolekcija. Pred izlagačima i posetiocima će se naći i nakit od nerđajućeg čelika, bižuterija, displeji i oprema za izlaganje i čuvanje nakita, alati i mašine za zlatarstvo i časovničarstvo, ukrasna ambalaža, oprema za bušenje ušiju i pirsing.
 
Tokom četiri dana, stručnoj i poslovnoj publici, ali i svima zainteresovanima, biće dostupne informacije o obrazovanju kadrova u zlatarstvu, novim tehnikama, "3D custom-made" izradi nakita, ali i pet izložbi.
 
Radno vreme izložbe je od 10 do 19 časova. Ulaz je besplatan (uz registraciju na ulazu u Halu).
  • mile

    02.11.2016 11:55
    Unazad par godina nisam video ni jedan mehanicki sat to vise ne lici na ono sto bi trebalo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič