Prezentacija programa razmene za studente FTN-a

Prezentacija CSSAP programa (Computer Science Student Advancement) održaće se u četvrtak, 3. novembra, u 18.30h u Američkom kutku.

Cilj programa je da omogući najboljim studentima Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu da steknu uvid u rad vrhunskih stručnjaka sa Rice univerziteta u Hjustonu, u Teksasu, pod pokroviteljstvom Srpsko-američke privredne komore iz Hjustona.

Kroz ovaj program prošle su dve generacije studenata FTN-a, a ovom prilikom profesori i studenti, učesnici ovog programa, predstaviće svoje iskustvo kao i mogućnosti koje se pružaju mladim stručnjacima. Takođe će biti predstavljen poziv za učešće na ovom programu sledeće godine, kao i aktivnosti Srpsko-američke privredne komore u Hjustonu.

O programu će govoriti studenti koji su učestvovali u njemu, kao i prof. Branko Milosavljević sa FTN-a i dr Zoran Budimlić (uključenje putem skype-a) sa Rice univerziteta koji vode ovaj program. Prijave za prezentaciju su obavezne putem ovog linka.  

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič