Mladi neafirmisani bendovi otvaraju Koncert godine 10. decembra

Koncert godine održaće se u subotu, 10. decembra u Velikoj dvorani Spensa.

Na ovogodišnjem izdanju tradicionalne novosadske manifestacije nastupiće "Goblini", "Van Gogh", "Ritam nereda", "Bjesovi" i "Direktori". Takođe, prvi put pred publikom NS koncerta nastupiće "Urban&4", "Kolja i grobovlasnici" i "Čovek vuk".

Ovogodišnji program otvoriće mladi i neafirmisani bendovi – pobednici 50. zaječarske Gitarijade, sastav "Hadži prodane duše", kao i grupa "Harlekin", koja je pobedila na Gitarijadi Vojvodine u Kisaču.

Dizajn za ovogodišnji NS Koncert godine uradili su naš poznati strip crtač Branislav – Bane Kerac i njegov sin Tara Kerac, a za tehnički deo koncerta, kao i do sada, zadužen je novosadski Studio Berar, koji će ovom prilikom predstaviti novi sistem ozvučenja i rasvete.

Ulaznice su u prodaji u prodajnoj mreži Gigs tixa širom Srbije, online, kao i na blagajni Spensa, po ceni od 1.250 dinara za Parter i tribinu Zapad 2, kao i 1.350 dinara za tribinu Zapad 1 - sedenje. Cena svih ulaznica na dan koncerta iznosiće 1.450 dinara.

Program će početi u 16 časova.

Više informacija možete pronaći OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič