Planinarska akcija danas na Fruškoj gori

Planinarsko društvo "Naftaš" danas organizuje jednodnevnu planinarsku akciju na Fruškoj gori.
Ruta će biti: Bukovac - Avala-dom na Stražilovu - Stražilovo - Brankov spomenik - Bukovac.
 
Polazak je u 9:35 časova, redovnom autobuskom linijom broj 64 za Bukovac. Autobus kreće sa stajališta kod Železničke stanice u Novom Sadu. Povratak je autobusom iz Bukovca po završetku akcije.
 
Akcija nije teška. Preporučuju se udobne cipele. Potrebno je poneti dovoljno vode, hranu i prigodnu odeću. Preporuka za učesnike je da se obuku slojevito. Svako učestvuje na sopstvenu odgovornost, u skladu sa pravilnikom Planinarskog saveza Srbije. Staza je dužine 12 km. Polazak je u 10 časova kod autobuske okretnice u Bukovcu ili po pristizanju autobusa koji kreće za Bukovac u 9:35.
 
Organizatori su obezbedili nekoliko iznenađenja za učesnike. 
 
Vodič će biti Zoran Šokić i Jelena Ivkov. Više informacija na brojeve telefona 064/274-5511 i 064/843-7161.
 
Planinarske akcije koje organizuju planinarska društva iz Novog Sada su uvek besplatne i nije potrebno biti član bilo kog društva.
 
Više informacija na adresi: www.pdnaftas.org.rs.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič