"Omaž Žorž Brasans" 23. decembra u Klubu Tribina mladih

Umetnik Loran Prokopić prirediće "Omaž Žorž Brasans", posvećen 35-oj godišnjici od smrti jednog od najvećih i najcenjenijih francuskih pesnika i šansonjera, u petak 23. decembra u Klubu Tribina mladih.
Loran Prokopić je rođeni Parižanin i njegov susret sa šansonom datira još od detinjstva. Poslednjih nekoliko godina intenzivno se bavi promocijom domaće i francuske šansone pevajući i svirajući pesme Dragana Stojnića i francuskih šansonjera poput Šarl Aznavur, Žilber Beko, Iv Montan, Žak Brel, Edit Pjaf, Žorž Brasans i mnogih drugih…
 
Živi i stvara na relaciji Novi Sad – Pariz i do sada je uspešno realizovao brojne koncerte u Srbiji i Francuskoj. Loran Prokopić, koji je i profesionalni glumac, član je Udruženja muzičara Džeza, zabavne i rok muzike Srbije, Udruženja Šansona kao i Udruženja uličnih pevača, vergl svirača i muzičara Ritournelles & Manivelles iz Pariza.
 
Ulaz je slobodan, a počinje u 20 sati.

Teme

KCNS

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič