Stručno vođenje kroz izložbu "Migranti mentalnih prostora" u MSUV-u

Stručno vođenje kroz izložbu Migranti mentalnih prostora u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine organizuje se u sredu, 21. decembra.
Kroz izložbu u 17h vodi jedan od njenih učesnika Vladimir Frelih. 
 
Vladimir Frelih je rođen u Osijeku. Master studije je završio na Akademiji umetnosti u Diseldorfu. Od 2007. godine radi kao profesor na Umjetničkoj akademiji u Osijeku, a od 2010. godine je gost profesor na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. 
 
Bavi se konceptualno-multimedijalnim radovima kojima ispituje granična područja samih medija. Na aktuelnoj izložbi u MSUV je koncipirao objekat/skulpturu Black Raw Memory sastavljenu od odbačenih ili nepotrebnih stvari koje je pronašao na licu mesta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".