Novogodišnji gala koncert 28. decembra u SNP-u

Vojvođanski simfonijski orkestar i Lelo Nika trio, pod dirigentskom palicom Stanka Jovanovića, održaće Novogodišnji gala koncert 28. decembra u Srpskom narodnom pozorištu.

Publika će imati priliku da uživa u raznolikom programu polki, marševa i igara, kao i u nesvakidašnjem spoju harmonike, cimbala, kontrabasa i simfonijskog orkestra.
 
Lelo Nika trio

Na početku im se repertoar zasnivao na muzici balkanskih naroda, što se kasnije proširilo na muziku nordijskih zemalja, džez i klasičnu muziku. Pored samostalnih nastupa, trio često priređuje koncerte uz pratnju različitih kamernih orkestara, klasičnih ili nesvakidašnjih sastava, izvodeći sopstvenu originalnu muziku.
 
Koncert počinje u 20 časova. Ulaznice po ceni od 800, 1.000 i 1.200 dinara prodaju se na blagajni Srpskog narodnog pozorišta.

Teme

snp
  • Purpleitious

    26.12.2016 08:55
    Nova era NG koncerta?
    Prosle godine se nije odrzao, a ove godine je prvi put bez maestra Skenderovica.
    Nadam se da ce biti dobro, vidimo se u sredu :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".