Početni kurs kineskog jezika u Gradskoj biblioteci

Gradska biblioteka i Konfucijev institut Univerziteta upisuju polaznike na početni kurs kineskog jezika.
Kurs je namenjen učenicima od 2. do 4. razreda osnovne škole. Predavanja su na engleskom jeziku i vodi ih lektorka sa Konfucijevog instituta. Nastava će biti organizovana u Bibliotečkom ogranku "Anica Savić Rebac", na Trgu republike 2. 
 
Termini su subotom od 11 do 12:20 ili od 12:40 do 14 časova. Kurs je besplatan. 
 
Jednokratni troškovi od 400 dinara pokrivaju nastavne materijale i bibliotečku članarinu. 
 
Broj polaznika je ograničen. Prijave se primaju do petka, 27. januara, na brojeve telefona: 021/66-11-251 i 064/883-4370.
  • Clan biblioteke

    19.01.2017 15:45
    Neinformisanost
    Najviše komentara dolazi od onih koji ustvari najmanje poznaju ono što komentarišu.
    Uopšte nije neophodno znanje engleskog. Činjenica je da predavači slabo znaju srpski ali deca uče postepeno kroz ponavljanje reči, pesmice i crtanje.
    Ko je koristio poznati program za učenje stranih jezika "Rosetta Stone" zna da se pomoću njega jezik uči bez potrebe poznavanja drugog jezika na način kako maternji jezik uče mala deca.
  • ex cahpman

    19.01.2017 08:56
    au
    ja znam da ste vi srbi nebeski narod, ali koliko vi imate dece do četvrtog razreda koja toliko dobro znaju engleski, da može neko da ih podučava kineski na engleskom? inače sjajna ideja. trebalo bi obezbediti svima besplatni kurs kineskog. ionako ćemo SVI (i vi tamo i mi ovde) za koju godinu raditi za Kineze

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič