Dani iranske kulture u KCNS-u

Kulturni centar Novog Sada, u saradnji sa Omladinskim pokretom Srbije, Iranskim kulturnim centrom u Beogradu i Ambasadom Irana, organizuje Dane iranske kulture.
Program će početi u sredu, 8. februara, u 19 sati, otvaranjem izložbe "Tradicionalni umetnički predmeti Irana" u holu Velike sale Kulturnog centra. Posetioci će imati priliku da vide predmete ručne izrade, tanjire, minijature i mnoge druge umetnine svojstvene iranskoj tradicionalnoj umetnosti, koji su u vlasništvu Kulturnog centra Irana u Beogradu.
 
Program će biti nastavljen u Velikoj sali Kulturnog centra, nastupom jednog od najistaknutijih muzičkih sastava u Iranu "Esfahan Naghme Art group". Nakon toga, posetioci će imati priliku da od 20 časova pogledaju film "Pomahnitali top".
 
Dani iranske kulture trajaće do subote, 11. februara. Ulaz na sve programe je besplatan.

Teme

KCNS

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".