"Revizor za jugoistok" Šabačkog pozorišta u sredu u Novosadskom pozorištu

Šabačko pozorište gostuje u Novosadskom pozorištu/Ujvideki szinhaz sa predstavom "Revizor za jugoistok", u sredu, 8. februara.
Tekst Svetislava Basare režirao je Marko Torlaković.
 
"Vlast u Srbiji je dobra. Treba joj se prikloniti i svaki komad svoga srca dati. Izdajnik je svako ko se usudi da kritikuje vlast. Vlast je ovde oduvek bila brižna prema nama i sve nam je dala. Zašto bi neko pljuvao po njoj? Lako je pljuvati, a teško je zavrnuti rukave i raditi. Vlast vodi računa o svojim radnicima i sve daje od sebe ne bi li za te iste radnike obezbedila radna mesta i sačuvala ih od privatizacije. Vlasti treba verovati jer se ona oduvek držala svojih principa i svoje ideologije. Nikakav strani uticaj i kapital nisu uticali na našu vlast. Naši vladari su ljudi čiste savesti, ruke im nikad nisu bile krvave i nemaju šta da kriju pred Evropom, ostatkom sveta, a pogotovo pred nama jer vrlo dobro znamo ko su", kaže Torlaković najavljujući predstavu.
 
Predstava počinje u 19 sati.  

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič