Dani ruske kulture od 6. do 12. marta na Novosadskom sajmu

Manifestacija "Dani ruske kulture" održaće se od 6. do 12. marta na Novosadskom sajmu.
Ovaj događaj organizuje se u okviru Balkanske regionalne izložbe "Salon knjiga. ArtEkspo. Obrazovanje" na Novosadskom sajmu, a organizuju je Asocijacija "Rusija" u saradnji sa Ruskim domom iz Beograda i Koordinacionim savetom ruskih sunarodnika u Srbiji. 
 
Dani ruske kulture organizuju se petu godinu za redom.
 
Svi zainteresovani imaće priliku da posete stalni izložbeni prostor sa ekspozicijama predmeta primenjene umetnosti, suvenirima, nakitom, knjigama, zatim umetničkom izložbom slika ruskih sunarodnica u Srbiji, kao i dečju izložbu "Cvetna ćirilica" koju su pripremili učenici osnovnih škola iz Novog Sada.
 
Izložbeni prostor će raditi svih sedam dana trajanja manifestacije, a tokom kojih će biti organizovan i bogat kulturni program uz učešće kolektiva naših sunarodnika, prijatelja, učenika osnovnih škola iz Novog Sada, Beočina i Beograda, kao i prezentacija književnih prevoda i Međunarodnog društvenog fonda jedinstva pravoslavnih naroda.
 
Otvaranje manifestacije je 6. marta u 15 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič