Konačan spisak učesnika Konferencija o regionalnoj stabilnosti

Konferencija o regionalnoj stabilnosti, čija je osnovna poruka neophodnost saradnje i dobrih odnosa na postjugoslovenskim prostorima, održaće se 9. juna u 12 časova u Kulturnom centru.

Do sada su učešće na konferenciji potvrdili: prof. dr Tvrtko Jakovina i prof. dr Dejan Jović iz Hrvatske; politički filozof Dragoljub Kojčić i prof. dr Ivo Visković iz Srbije; advokat i nekadašnji ministar pravde u Vladi Crne Gore Dragan Šoć; književnik Muharem Bazdulj,  prof. dr Selmo Cikotić iz Bosne i Hercegovine, slovenački etnolog i antropolog, prof. dr Božidar Jezernik i finansijski ekspert i direktor sektora u Narodnoj banci Crne Gore Marijana Mitrović.

  • Marina

    28.04.2017 21:44
    Interesantni ucesnici, ali i tema.
  • Mina

    28.04.2017 21:41
    Bravo!
    NA ovo vredi otići. Super tema, odlično izabrani govornici! Bravo za KC

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič