Muzičko veče u nedelju na Akademiji umetnosti

Muzičko veče pod nazivom "And the World Goes 'Round" održaće se u nedelju, 21. maja u Multimedijalnom centru Akademije umetnosti.
Tom prilikom publici će se predstaviti studenti glume sa Departmana dramskih umetnosti Univerziteta i Akademije umetnosti I, II, III, IV godine, kao i studenti sa master studija.
 
Na programu će se naći šaroliki muzički repertoar od Gradske i narodne muzike pa sve do pesmica iz crtanih filmova, kao i poznatih numera iz mjuzikala. Program su pripremili dr Agota Vitkai Kučera i redovan profesor akademije mr Goran Strgar.
 
Klavirski saradnik i koreografi su David Klem, Tatjana Grujić i Aleksandra Pejić, dok su se za dizajn svetla i zvuka pobrinuli profesori akademije Žarko Lazić i Aleksandar Stojšin uz pomoć studenata sa akademije.
 
Program će početi u 20 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič