Upis u muzičku saznaonicu od ponedeljka u DKC

Upis u muzičku saznaonicu "Čarobna frula" u Dečjem kulturnom centru počeće u ponedeljak, 28. avgusta.
Muzička saznaonica "Čarobna frula", kroz pesmu, pokret, ples i uz upotrebu instrumenata, uvodi decu u čarobni svet muzike. Kreativni pristup nastavnika škole, u edukaciji dece uzrasta od 18 meseci pa do sedam godina, pokazao se prethodnih godina kao najbolji put ka razvijanju ljubavi ne samo prema muzici, već i u jačanju samopouzdanja, samokontrole, ritma, ravnoteže i pažnje kod dece. 
 
Rad u grupi omogućava socijalizaciju deteta, razvija prijateljstva i omogućava kontakt sa drugim porodicama. U najmlađim grupama u kojima su deca od 18 meseci do tri godine, aktivno učestvuju i roditelji koji su sa decom na časovima, što vezu roditelja i deteta čini jačom. 
 
Časovi se održavaju jednom ili dva puta nedeljno, u zavisnosti od grupe koju dete pohađa. 
 
U Čarobnoj fruli postoji i dečji hor za decu uzrasta od sedam do 12 godina, a moguće je pohađati časove klavira, solfeđa, muzičke teorije i solo pevanja za sve uzraste kao i pripremati se za vanredno polaganje ispita u državnim muzičkim školama i različitih nivoa ABRSM programa (Udruženi odbor Kraljevskih muzičkih škola Associated Board of the Royal Schools of Music koji je vodeći svetski organizator muzičkih ispita i ocenjivanja).
 
Sve informacije o upisu i o aktivnostima u muzičkoj saznaonici "Čarobna frula" mogu se dobiti putem e-maila ducans1975@gmail.com , ili na broj telefona 063/ 592-559. Muzička saznaonica "Čarobna frula" nalazi se u Dečjem kulturnom centru, u Ulici Ive Lole Ribara 6.
 
Šta sve nudi Dečiji kulturni centra možete saznati na sajtu www.decinadar.org .

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič