U nedelju akcija pešačenja "Nemarkiranim stazama Fruške gore"

Akcija pešačenja "Nemarkiranim stazama Fruške gore" održaće se u nedelju, 10. septembra.
Ruta će biti: Paragovo - Glavica - Vilina voda - Hrastova glava - potok Pletena anta - iz potoka prema Jugodentu - Paragovo.
 
Polazak je u 8:50 časova, redovnom autobuskom linijom broj 72 za Paragovo. Autobus kreće sa stajališta kod Železničke stanice u Novom Sadu i staje na svim stajalištima na Bulevaru oslobođenja. Povratak je autobusom iz Paragova u 15:05 časova.
 
Preporučuju se dobre planinarske cipele, štapovi i dugačke pantalone. Staza je strma i potrebna je adekvatna kondicija. Potrebno je poneti dovoljno vode, hranu i prigodnu odeću. Svako učestvuje na sopstvenu odgovornost, u skladu sa pravilnikom Planinarskog saveza Srbije.
 
Vodič će biti Mihajlo Lončar, od koga se mogu dobiti i bliže informacije o akciji na broj telefona 063/813-2783.
 
Više informacija na adresi: www.pdnaftas.org.rs
  • Samo seci

    08.09.2017 15:47
    Ko ono bese dao Vojvodina sume Beogradu?
  • Fruškogorac

    07.09.2017 09:54
    Nemarkirane staze
    Kad poseku svu šumu - ode sa njom i markacija, pa će sve staze biti nemarkirane :)
  • Biciklista

    06.09.2017 22:14
    SRAMOTA
    15 godina vozim bicikli po Fruškoj Gori, sa 50 do 80 vožnji godišnje. Poznajem je veoma dobro. Oni koji dugo nisu išli ovom trasom, neka se ne iznenade, kada vide da je veći deo šume posečen os strane isrebljivača iz "Naconalnog parka". Još par godna i nema više šume. SRAMOTA me je što živim u ovom bezvlašću.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič