U toku prijave za kurs mađarskog jezika na Filozofskom fakultetu

Novi ciklus kurseva mađarskog jezika na Filozofskom fakultetu počinje 15. septembra, a u toku su prijave.
U okviru Odseka za hungarologiju Filozofskog fakulteta Univerziteta pre pet godina osnovan je Centar za mađarski jezik, čija je primarna delatnost organizovanje kurseva mađarskog jezika kao stranog. 
 
Centar je najpre izradio programe nastave na osnovu Zajedničkog evropskog referentnog okvira za strane jezike, zatim je pokrenuo kurseve nivoa A1, A2 i B1. 
 
Kursevi mađarskog jezika namenjeni su polaznicima koji žele da nauče ovaj jezik iz različitih motiva: zbog života i rada, odnosno studiranja u Mađarskoj ili zbog jednostavne želje da uče nove jezike. Kurs traje četiri meseca, nastava se izvodi dva puta nedeljno u trajanju od sat i po, a nakon završenog kursa dobija se uverenje Filozofskog fakulteta o položenom ispitu odgovarajućeg nivoa. 
 
Predavači su profesori sa Filozofskog fakulteta sa iskustvom u nastavi mađarskog jezika kao stranog. 
 
Svi zainteresovani za ovaj kurs mogu se prijaviti putem mejla hu.centar@gmail.com ili na broj telefona 021/485-38-78
 
Sve informacije se mogu pronaći i na sajtu Filozofskog fakulteta.  

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič