U Američkom kutku o studijama na engleskom u Beču

U Američkom kutku će u petak, 27. oktobra, biti održana prezentacija studija na engleskom jeziku u Beču, na fakultetu Fachhochschule Wiener Neustadt.
Studentkinja treće i ujedno završne godine programa "Business Consultancy International" Tijana Davidović govoriće o razlozima zbog kojih se odlučila za ovaj fakultet, o tome šta je potrebno za proces prijave, koliko joj je novca trebalo, kao i kakav je sistem ocenjivanja i rada na ovom fakultetu.
 
Prezentacija je osmišljena kao interaktivno predavanje gde će svi zainteresovani imati priliku da čuju nešto više o Univerzitetu i pet modula bachelor i master programa koje nudi (tehnika, zdravstvo, obezbeđenje, sport i biznis/ekonomija), kao i mogućnostima pronalaženja prakse i zaposlenja nakon završetka studija.
 
Početak je u 17 časova, a svi zainteresovani svoje mesto mogu rezervisati putem sledećeg linka.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič