Dron kujna večeras u CK13

Sedmo veče dron muzike (Dron kujna) održaće se večeras u Omladinskom centru CK13.
Ideja za Dron kujnu se rodila na jednoj od prethodnih Dron večeri, a radi se o zamisli da bi bilo interesantno istražiti kakav dron proizvodi kuvanje, odnosno, kako bi bilo da zvuci kuvanja – prženje, ključanje vode, krčkanje - ozvučeni i procesuirani, postanu izvor drona. Ovakav koncept podstiče na razmišljanje: šta još može biti kuvanje, šta je uopšte kuhinja i kakav smisao, osim onog očiglednog, ona još može imati.
 
"Ovakvim zvučno-hranljivim eksperimentom videćemo kakav se rezultat dobija izlaskom iz očekivanih rodnih uloga. Cilj Dron kujne neće biti da se priprema hrane podvrgne proizvodnji drona, niti da zvuk bude samo slučajan rezultat kuvanja. Namera je da zvuk bude slušljiv, a hrana jestiva", navode iz CK13.
 
Urednik programa je Danilo Šainović, a ulaz je na bazi doborovoljne donacije.
 
Program će početi u 21 čas.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič