Raspisan konkurs ovogodišnji festival Videomedeja

Raspisan je konkurs za 22. Međunarodni video festival Videomedeja.
Festival će se održati od 31. avgusta do 2. septembra u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine, a konkurs je otvoren do 31. maja.
 
Na konkurs se mogu javiti svi oni koji su napravili umetničke video radove, kratke filmove, medijske instalacije, audio-vizuelne nastupe, url projekte i open source aplikacije. Pored toga, predloge mogu dati i urednici i producenti/distributeri za netakmičarski revijalni deo programa.
 
Kategorije: Video/Film | Medijske instalacije | Url projekti/Open source aplikacije | Audio-vizuelni nastupi
 
Formular za prijavu i više o uslovima mogu se pronaći OVDE.
 
Međunarodni video festival Videomedeja je osnovna aktivnost istoimenog udruženja. Ova u potpunosti neprofitna manifestacija održava se svake godine, a sastoji se od takmičarskog programa i različitih pratećih programa koji se, u zavisnosti od trenutne produkcije i koncepcije, dešavaju u Novom Sadu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič