Okrugli sto "Zajednička poljoprivredna politika Evropske unije - koristi za Srbiju" 19. aprila

Okrugli sto "Zajednička poljoprivredna politika Evropske unije – koristi za Srbiju" održaće se u četvrtak, 19. aprila u Informacionom kutku Evropske unije (Bulevar Mihajla Pupina 17).
Organizuju Vojvođanska inicijativa za EU, Zelena mreža Vojvodine i Agrosmart uz podršku Informacionog kutka Evropske unije u Novom Sadu, a počinje u 11 časova.
 
Zajednička poljoprivredna politika EU je jedna od najznačajnijih oblasti, kako u pogledu broja propisa koji regulišu ovu oblast, tako i u pogledu udela poljoprivrednog budžeta u ukupnom budžetu Evropske unije. Tokom okruglog stola razmatraće se sledeća pitanja: Šta Srbiju čeka i šta su posebni izazovi u ovom procesu pregovaranja? Gde se očekuju promene u okviru reformisane ZPP za period 2014-2020? Koja je korist za Srbiju? Da li poljoprivredni proizvođači i ljudi na selu dovoljno poznaju Zajedničku poljoprivrednu politiku EU?
 
Skupu će prisustvovati predstavnici Autonomne Pokrajine Vojvodine, Grada Novog Sada, medija, udruženja građana, zadruga, klastera i biznisa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič