U toku prijave za besplatan letnji liderski kamp za srednjoškolke u Mađarskoj

Letnji liderski kamp za srednjoškolke, pod nazivom Grow (Girls Rock Our World), održaće se od 8. do 13. jula na lokaciji svetske baštine u istočnoj Mađarskoj.
Kamp je besplatan, a otvoren je za devojčice iz Srbije, Rumunije, Ukrajine, Slovačke i Mađarske, stare između 14 i 18 godina. Na kampu se govori engleski jezik.
 
Kamp za učenje liderskih veština i osnažavanje devojčica nudi intenzivne i interaktivne radionice i razvija preduzetničke, liderske i prezentacijske veštine , kao i veštine upravljanja projektima. Cilj je takođe i da se poboljša razumevanje učesnica u polju interkulturalne komunikacije, ljudskih prava, demokratije i volonterizma. Kampom će upravljati mađarski i američki profesionalci i govornici, a predstaviće se i uzori iz različitih profesija.
 
Svi zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem formulara za prijavu OVDE.
 
Rok za prijavu je 20. maj. Američki kutak Debrecin će intervjuisati kandidatkinje, odabrati tri učesnice iz svake zemlje i obavestiti ih o odluci.
 
Iako će Američki kutak Debrecin platiti sve troškove kampa, uključujući smeštaj i ishranu, učesnice su u obavezi da same plate troškove putovanja.
 
Više informacija na +36 20 363 8886 ili se može pisati Američkom kutku u Debrecinu na debrecenac@gmail.com.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič