Koncert Frozen Moonlight, dreDDup i Tamerlan u CK13

Koncert Frozen Moonlight, dreDDup i Tamerlan održaće se danas, 4. maja, u Omladinskom centru CK13.
Koncert Frozen Moonlight, dreDDup i Tamerlan u CK13
Foto: 021.rs
Tamerlan je death folk projekat Timura Iskandarova. Projekat je nastao 2006. godine i iza sebe ima četiri albuma i nekoliko EP izdanja. Od samog pocetka projekta Timur istražuje mistične, minimalističke i okultne sfere akustičnog zvuka, obraćajući pažnju na ambijentalnu jezu i mračnu energiju. Tamerlan projekat je izmenjao puno lokacija pa se tako tokom godina selio po Rusiji, Uzbekistanu, Turskoj i Srbiji. Uskoro planira rad na potpuno novom albumu, a ovo je oproštajni koncert Tamerlana sa srpskom publikom.
 
DreDDup je nastao 1997. godine u Novom Sadu. Iza sebe imaju sedam studijskih albuma i mnoštvo koncerata širom zemlje i sveta. Njihov zvuk opisuju kao demonic electronic/massacre industrial. Tokom godina radili su muziku za teatar i film. Nastupali su, između ostalog, i kao predgrupa imenima poput The Prodigy, Marilyn Manson, Deathstars, DAF, Laibach, Noctiferia. Trenutno rade na novom albumu.
 
Frozen Moonlight su nastali krajem 2013. godine. Ovaj mladi bend svira kombinaciju Melodic Death Metala, Groove Metala i Metalkora. Na ovom koncertu promovisaće svoj novi singl “Cinder”, koji je izašao početkom oktobra, kao i deo novog materijala sa EP izdanja koje izlazi na jesen ove godine. Takođe, počastiće vas i svojim starim pesmama sa “Dat Victoria Vires” iz 2014. godine, koji je Global Metal Apocalypse proglasio za najbolje srpsko metal izdanje iste godine.
 
Cena karte za ovaj koncert biće 300 dinara.
 
Počinje u 21 čas.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič