Humanitarni koncert Simfonijskog orkestra Akademije umetnosti u nedelju u Sinagogi

Humanitarni koncert Simfonijskog orkestra Akademije umetnosti, u okviru proslave Dana Akademije, održaće se u nedelju, 13. maja u Sinagogi.
Dirigent će biti Andrej Bursać.
 
Solistkinja je Irena Josifoska, violončelo, dobitnica nagrade "Mali princ" u oblasti muzičke umetnosti za 2018. godinu.  
 
Na programu će biti dela Betovena i Hajdna. 
 
Koncert će početi u 20 časova.
 
Ulaz na koncert je besplatan uz ulaznice koje se rezervišu na imejl: akademijaumetnostinovisad@gmal.com ili preko broja telefona: 021/422 176 ili 021/422 177 (lokal 7) najkasnije do petka, 11. maja u 12 časova.
 
Na inicijativu studenata, ovaj koncert će biti humanitarnog karaktera na kom će se prikupljati sredstva za lečenje Dragane Stanimirov, studentkinje klavira na FMU u Beogradu. Dragana je rođena 1998. godine, završila je srednju muzičku školu "Isidor Bajić" u Novom Sadu. Prošle godine joj je dijagnostikovan adenokarcinom jajnika IV stepena. 
 
Pozivaju se svi da se priključe humanitarnoj akciji i dobrovoljnim prilogom pomognu Draganino lečenje. 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič