Koncert pijanistkinje Nataše Mitrović u Matici srpskoj 17. maja

Koncert pijanistkinje, profesorice klavira na FMU u Beogradu Nataše Mitrović održaće se u četvrtak, 17. maja u Matici srpskoj u 19. časova.
Koncert pijanistkinje Nataše Mitrović u Matici srpskoj 17. maja
Foto: 021.rs
Nataša Mitrović, dobitnica je značajnih umetničkih priznanja: Oktobarska nagrada Skupštine Grada Beograda; Nagrada  FMU za najperspektivnijeg pijanistu; Nagrada FMU za najbolji diplomski ispit; Nagrada FMU za najbolje izvedenu sonatu; Zahvalnica FMU za izuzetan umetnički i pedagoški doprinos Fakultetu. Dobitnica je 8 nagrada na domaćim takmičenjima učenika i studenata, kao i 6 nagrada na međunarodnim  takmičenjima kao solista i član različitih kamernih sastava.
 
Održala je preko 50 solističkih resitala i resitala kamerne muzike širom zemlje i u inostranstvu (Sjedinjene Američke Države, Kina, Kuvajt, Francuska, Nemačka, Češka, Italija,  Bugarska, Švedska, Makedonija, Japan).

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič