O novim mogućnostima zapošljavanja u četvrtak u Startit centru

Kompanija Trizma predstaviće Novosađanima nove mogućnosti zapošljavanja u četvrtak, 20. septembra u Startit centru, u Ulici Miroslava Antića 2.
O novim mogućnostima zapošljavanja u četvrtak u Startit centru
Foto: Pixabay
Trizma tim za zapošljavanje svim zainteresovanima pružiće mogućnost da dobiju konkretne savete za kreiranje CV-ja koji privlači pažnju. Biće organizovana i simulacija intervjua koja bi pripremila učesnike za upoznavanje sa potencijalnim poslodavcem. 
 
Specijalna gošća događaja je Tanja Tatomirović, komunikološkinja i direktorka komunikacija za region od 24 zemlje u kompaniji Microsoft. Bavi se odnosima s javnošću već skoro dve decenije, uz iskustvo koje je sticala u medijima, obrazovanju, petrohemijskoj industriji, telekomunikacijama, te IT sektoru. Vodila je kriznu komunikaciju nagrađenu PRiZnanjem 2010. godine, a iste godine je proglašena i za jednu od 50 najvažnijih osoba u digitalnoj televizijskoj delatnosti u Evropi. Vodila je privatizaciju najstarijeg živog nedeljnika na Balkanu, "Pančevca". Napisala je udžbenik o radio propagandi za vreme vladavine fašizma u Italiji, ekspert je za "employee advocacy", u slobodno vreme piše za Thrive Global portal, a nedavno je primljena po pozivu u Savet za komunikacije čuvenog Forbes-a. Master studije završila je na FPN u Beogradu, kod profesora dr Brane Stojkovića, a tri godine doktorskih studija uspešno je obavila na FDU u Beogradu, dok doktorat brani na međunarodnim obrazovnim institucijama. Živi na relaciji Srbija - Nemačka.
 
Tatomirović će sa prisutnima podeliti svoje iskustvo kako se prilike pretvaraju u lične i profesionalne pobede. 
 
Predavači će učesnicima govoriti o tome šta treba da znaju na početku svog puta u svet biznisa, i koliko je važno svakodnevno se razvijati i unapređivati svoja znanja.
 
Trizma ekipa će pokazati prisutnima i kako neuronauka može da otkrije skrivene super-moći tako što će demonstrirati najsavremeniju tehnologiju koja se koristi u istraživanjima, a neko od prisutnih imaće mogućnost i da učestvuje u interesantnom testiranju sa veoma zanimljivim uređajima.
 
Na događaju će se razgovarati i na stranim jezicima, a prisutne očekuju i nagrade.
 
Za učešće se mogu prijaviti svi građani stari između 19 i 30 godina, potrebno je samo poneti svoj CV.
 
Više o Trizma događaju pratite OVDE.
  • /

    17.09.2018 16:31
    /
    nema novih mogucnosti dokle god se ne promene poreski sistem.
    dokle god se svaki gradjanin ne vodi kao lice koje ostvaruje prihod a ne da mesto nekih salju racune udruzenja i organizacije

    dotle nema reci o samozaposljavanju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič