PDP konferencija na nekoliko lokacija u Novom Sadu

Jubilarna 10. PDP konferencija održaće se u Novom Sadu od 11. do 14. oktobra, a njoj će prisustvovati i predstavnici svetske dizajn scene kao što su Patrik Tomas, grafički umetnik i dizajner iz Berlina, i Mič Paone, osnivač i kreativni direktor DIA Studija iz Njujorka.
Zainteresovani će imati priliku da prisustvuju predavanjima i pogledaju izložbe Spassky Fischera iz Pariza, Miloša Rajkovića Sholima i Konstantina Demera iz bečkog Studio Elastika, kao i brojne radove autora iz Velike Britanije, Holandije, Bosne i Hercegovine.
 
PDP konferencija, koja u fokus stavlja kreativne medije, okuplja dizajnere, fotografe i druge vizuelne stvaraoce. Ove godine održaće se na nekoliko lokacija u Novom Sadu - u dvorcu Eđšeg, SKC Fabrika, KC Lab, kao i u Rektoratu Univerziteta u Novom Sadu.
 
Tema ovogodišnje konferencije je incident, a učesnici i publika će zajedno istraživati fenomene, kriterijume i katalizatore uspešnosti. 
 
Više od 90 mladih će imati priliku da učestvuje u radionicama Miča Paonea, Patrika Tomasa, Maneta Radmanovića, ali zainteresovani moraju da se prijave putem zvaničnog sajta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič