Humanitarni koncerti za lečenje Mine Filipović 22. i 23. novembra

Humanitarni koncerti za devojčicu sa invaliditetom, koji nose poruku "Mi smo jednaki, zar ne", održaće se 22. i 23. novembra u velikoj sali NIS-a.
Humanitarni koncerti za lečenje Mine Filipović 22. i 23. novembra
Foto: 021.rs
Novac od ulaznica se prikuplja za trinaestogodišnju Minu Filipović koja živi sa posledicama cerebralne paralize i iščašenjem oba kuka. 
 
Najpre će 22. novembra, nastupiti deca sa invaliditetom. Prikazaće svoje umeće, igrajući, pevajući i svirajući na muzičkim instrumentima. Koncert počinje u 18.30 sati.
 
Drugi koncert održaće se sutradan, 23. novembra u 18.30h, pod nazivom Muzika sfera. U pitanju je ambijentalna muzika koja će nastati u trenutku. Nastupiće muzičari koji svirajući na svojim instrumentima (fruli, gongu, harfi, kavalu, kongu, bongosu, zvečkama, zvonima, kahunu, klavijaturi), potpomažu unutrašnje stanje duha i tela  - muzička terapija.
 
Karte su 400 dinara za oba koncerta, a mogu se kupiti putem telefona 064/383-99-55.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič