Pčelarski sajam Dunavskog regiona danas u hali Master

Pčelarski sajam Dunavskog regiona, drugi po redu, održaće se danas, 17. novembra, u Master hali Novosadskog sajma.
Pčelarski sajam Dunavskog regiona danas u hali Master
Foto: 021.rs
Na prodajnoj izložbi biće ponuđena oprema i repromaterijal za pčelarstvo, ambalaža, med, pčelinji proizvodi i kozmetički preparati. Tu će se naći košnice, satne osnove, dimilice, vrcaljke i oprema za vrcanje meda, sredstva za prehranu i zaštitu pčela, lekovi i stimulativna sredstva, ambalaža, medonosne biljke...
 
Pčelarski sajam Dunavskog regiona biće i mesto razgovora o aktuelnim temama u pčelarskoj proizvodnji. Učestvovaće predstavnici republičkih i pokrajinskih institucija, saveza, pčelarskih organizacija Srbije, kao i eksperti iz inostranstva.
 
Radno vreme je od 9 do 19 časova, a ulaz je besplatan.
  • vlada

    19.11.2018 11:11
    pohvala
    sve pohvale Novosadskom sajmu i apel pcelarima da promene predsednika SPOSa . . .. . …………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič