"Noć pozorišta" večeras u Gradskoj biblioteci

Program "Noći pozorišta" u Gradskoj biblioteci danas, 17. novembra, trajaće od 18 do 22 časa.
"Noć pozorišta" večeras u Gradskoj biblioteci
Foto: 021.rs
U foajeu će biti postavljena izložba pod nazivom "Pozorišne ličnosti našeg grada (izbor)". 
 
U 18 časova, biće izvedena predstava "Knjiga lica novog pisca" u saradnji sa studentima Srpske književnosti i jezika, koji su zajednički osmislili interpretaciju te drame, koja će se igrati kao komedija del arte, uz učešće trojice likova: voditelja, izdavača i pisca. Uloge tumače studenti Aleksandar Čegar, Branislav Čurčov i Vladimir Rašo.
 
Na Dečjem odeljenju biće postavljena izložba pod nazivom "Magija pozorišne igre", u okviru koje će biti izložene knjige, slikovnice i priručnici iz fonda Biblioteke, posvećeni lutkarstvu, pozorištu, igri i kreativnosti.
 
Od 18 do 18:30 časova održaće se program pod nazivom "Veče kada su lutke pobegle u biblioteku". Biće predstavljene lutke i repertoar lutkarske scene za decu Pozorišta mladih, a sa mališanima i "odbeglim lutkama" družiće se glumac Emil Kurcinak.
 
Isti program biće ponovljen od 19 do 19:30.
 
Od 20:30h održaće se program za mlade "Tajne malih koraka u životu i ljubavi", koji će sadržati scenske prikaze recitatora Doma učenika srednjih škola "Brankovo kolo", nastalih na osnovu dela Roberta Grosa "Devojčica i dečak: jedna vrlo važna knjiga za sve zaljubljene ili koji se od ljubavi leče" i Antoana de Sent-Egziperija "Umeće malih koraka".
 
Ulaz je slobodan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".