Predstava "Deca na internetu 2" sutra u Gimnaziji "Laza Kostić"

Edukativna predstava za tinejdžere "Deca na internetu 2" igra se sutra u Gimnaziji "Laza Kostić".
Predstavu Studio Centra u Novi Sad dovodi udruženje "OFF Novi Sad".
 
"Deca na Internetu 2" bavi se različitim oblicima nasilja kojima su izloženi korisnici Interneta, sa akcentom na dečiju i tinejdžersku populaciju, kao onu pogodniju manipulaciji. Međutim, kako je ovo tema koja se ne dotiče samo mladih, već praktično svih koji pristupaju Internetu, "OFF Novi Sad" predstavu preporučuje svima koji su zainteresovani za podizanje svesti o ovoj, nažalost, sve češćoj pojavi. Predstava na mladima prilagođen način obrađuje tri priče zasnovane na istinitim događajima koji su se desili u Srbiji i kroz njih upućuje na opasnosti koje vrebaju u oblasti onlajn komunikacije.
 
Karte su u prodaji i mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Gigstix-a, kao i da se naruče na broj telefona 064/1317119 ili na mejl offnovisad@gmail.com.
 
Cena pojedinačne ulaznice iznosi 400 dinara, dok je za grupne posete obezbeđen popust.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič