Ljubičice i Nemi pesnik u Domu B-612 na rođendanu Univerzitetskog odjeka

Sastavi Ljubičice i Nemi pesnik nastupiće večeras u Kulturnom centru Dom B-612 u okviru proslave šestog rođendan studentskog portala Univerzitetski odjek.
Univerzitetski odjek je studentski portal koji vode i za koji pišu studenti novinarstva iz Novog Sada, a namenjen je mladima koji žele da se informišu o relevantnim vestima i događajima u Srbiji i svetu.
 
Pre početka svirke biće otvorena izložba najboljih radova, tekstova i fotografija objavljenih na Odjeku. Bend Ljubičice dolazi iz Pančeva, već gotovo deceniju predstavljaju nezaobilazni deo regionalne alternativne muzičke scene. 
 
Njihovim kolegama iz Nemog pesnika nastup u Domu B-612 biće prva svirka. Sastav je nastao 2017. godine kao autorski projekat muzičara koji su već godinama bili prisutni na novosadskoj alternativnoj sceni. Sviraju kombinaciju diska, fanka, te indi pop roka.
 
Otvaranje izložbe počinje u 18 časova, a svirka startuje u 21 čas. Ulaz na izložbu se ne naplaćuje, dok će za svirku iznositi 100 dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič