Tobi Drajver u utorak u Crnoj kući

Koncert američkog muzičara Tobija Drajvera održaće se u utorak, 27. novembra u Omladinskom centru CK13.
Tobi Drajver u utorak u Crnoj kući
Foto: 021.rs
Nakon prošlogodišnjeg izdanja "Madonnawhore", Tobi Drajver se vratio na scenu novim albumom "They Are The Shield". Iako za rezulat imamo već prepoznatljiv mračni i melanholični senzibilitet, čini se da ovaj album predstavlja značajan korak u umetničkom sazrevanju. 
 
U CK13 ćete imati priliku da čujete izvođenje ovog albuma u pratnji Timba Herisa na violini, Čarlija Šmita na bubnjevima i Nika Hadsona na klavijaturama.
 
Tobi Drajver je verovatno najpoznatiji kao frontmen avant-goth benda Kayo Dot (ex Maudlin of the Well) i basista sastava Secret Chiefs 3 (ex Mr. Bungle). Tokom prošle decenije Drajver je sa izuzetnom posvećenošću proučavao bezgraničnost muzike, od metala do post roka.
 
Kao pregrupa nastupiće Del Judas, projekat Čarlija Šmita, koji se može opisati kao mračna amerikana u kojoj su melanholične melodije spojene sa senzibilitetom hard popa osamdesetih. 
 
 Karte za ovaj koncert će koštati 400 dinara, a koncert počinje u 20.30h.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič