Veče plesa u sredu u Eđšegu

Drugo Veče plesa u Eđšegu održaće se u sredu, 5. decembra.
Veče plesa u sredu u Eđšegu
Foto: 021.rs
Cilj događaja je da igrači i koreografi dobiju priliku da svoje stvaralaštvo podele sa publikom, ali i da se publika upozna sa lepotom plesa. 
 
Događaj će ispuniti ritmovi flamenka koje će predstaviti Flamenko grupa "La Familia", tango će igrati Ana Nauparac Despotović i Dejan Lukić iz udruženja "Todo Tango", dok će prisutni moći da se upoznaju i sa "Latin jazz-om" uz Foxy školu plesa i scenskih umetnosti.
 
Savremeni ples će obuhvatiti duet Aleksandre Čavić i Nine Putnik, kao i solo izvedba Milice Filipović. Publici će se predstaviti i učenici Baletske škole sa Odseka za savremenu igru, koji će odigrati ono što su pripremali sa svojim nastavnicima. 
 
Veče plesa počinje u 20 časova, a ulaz je besplatan. 
 
Događaje organizuje plesna trupa "SoulMotion" koja poziva sve zainteresovane koji su stariji od 15 godina, i koji žele da pokažu svoj talenat, da se prijave na e-mail: soulmotion021@gmail.com.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".