Druženje sa umetnicima sutra u Eđšegu

Kulturna stanica Eđšeg u ponedeljak, 17. decembra organizuje druženje sa umetnicima uz trupu Alice in WonderBand.
Uz razgovor i radionicu, učesnici će moći da se upoznaju sa jedinim praktičarima tehnike telesnih perkusija u regionu, kao i sa samom tehnikom. Otkriće različite mogućnosti koje od svakodnevnog stvaraju nešto čudesno.
 
Imaće priliku da razgovaraju sa Anom Vrbaški (pevačica, pozorišni izvođač, kompozitor) i Markom Dinjaški (bubnjar, perkusionista, pozorišni izvođač), članovima udruženja građana Otvoreni Krug Novi Sad, koji su poznatiji kao Alice in WonderBand. Usavršavali su se u inostranstvu, nastupali i vodili radionice u Srbiji, Crnoj Gori, Nemačkoj, Francuskoj, Austriji, Mađarskoj, Italiji i Turskoj.
 
Prijava za radionicu je preko sledećeg linka, a događaj počinje u 20 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič