Film "Boemska rapsodija" na programu KCNS-a od 10. do 16. januara

Filmovi "Bela i Sebastijan 3: najbolji prijatelji" i "Boemska rapsodija" biće na programu bioskopa Kulturnog centra Novog Sada od 10. do 16. januara.
Film "Bela i Sebastijan 3: najbolji prijatelji" prikazivaće se od 18:30 časova.
 
O filmu:
 
Žanr: avantura, porodični
Režija: Clovis Cornillac
Scenario: Juliette Sales, Fabien Suarez
Uloge: Félix Bossuet, Tchéky Karyo, Clovis Cornillac, Thierry Neuvic
 
Sebastijan odlučuje da ostane da živi u planinama sa Cezarom, umesto da se sa ocem preseli u Kanadu. U kućici u Francuskim Alpima ima i svoju pseću najbolju prijateljicu Belu, koja ima tri šteneta. Kada se pojavi stranac sa pričom da je Bela nekada bila njegov pas, Sebastijan se nalazi u situaciji gde mora da zaštiti svoju najbolju drugaricu i njene štence.
 
Film "Boemska rapsodija" prikazivaće se od 20:30 časova.
 
O filmu:
 
Režija: Dexter Fletcher, Bryan Singer
Scenario: Anthony McCarten, Peter Morgan
Uloge: Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joseph Mazzello, Aidan Gillen, Tom Hollander, Allen Leech, Mike Myers
 
"Boemska rapsodija" je biografski film posvećen grupi "Queen", njihovoj muzici i izvanrednom frontmenu Frediju Merkjuriju, koji je prkošenjem i razbijanjem stereotipa bio jedan od najobožavanijih muzičara na planeti. Kroz presek kultnih pesama i revolucionarnog zvuka, film prati i meteorski razvoj i uspon benda, uključujući i eksploziju tog istog meteora u vreme kada se Fredijev životni stil oteo kontroli, ali i trijumfalni povratak koncertom na Live Aid – u. Fredi Merkjuri je, gledajući u oči svoju smrtnu bolest, poveo bend u jedan od najznačajnijih i najfascinantnijih nastupa u istoriji rok muzike. Uz stalno jačanje nasleđa benda koji je uvek bio više kao porodica, grupa "Queen" u svakom trenutku neiscrpno nadahnjuje brojne sanjare, autsajdere i ljubitelje muzike.
 
Napomena: 13. januara neće biti projekcija.
 
Ulaznice po cenu od 300 dinara mogu se kupiti na blagajni KCNS-a.
  • Kaćanka

    10.01.2019 21:32
    Kakav glas.....Fredi i dalje najbolji!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič