Javni čas heklanja u utorak u CK13

Javni čas heklanja održaće se u utorak, 22. januara u Omladinskom centru CK13.
Redovne programske aktivnosti u Crnoj kući se polako zahuktavaju, a u utorak od 18 do 20 časova će se održati javni čas heklanja za početak nove sezone radionice koja nosi naziv "Heklica".
 
"Heklica" je besplatna radionica heklanja koja se već godinama održava na raznim mestima u gradu, a od pre dve godine je našla svoje mesto u CK13. 
 
"Na Heklici možete da naučite da heklate ili da usavršite svoje heklačke sposobnosti i upoznate pasionirane heklačice i heklače. Imaćete priliku da naučite osnovne tehnike, kako da pravite 3D objekte, odevne predmete, aplikacije i ukrase. Naučićete da čitate šeme, da sami zapisujete nove, a imaćete i priliku da razmenjujete ideje i delite znanje. Sav materijal za rad je obezbeđen, ali je poželjno poneti svoje igle za heklanje", kaže voditeljka radionice Ivana Mitrović.
 
Radionica će početi u 18 časova.
  • Ja

    20.01.2019 12:22
    A je l' treba da ponesemo svoje heklere, ili imaju obezbeđene?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".