"Poetsko-muzička kontrakcija" danas u "Gusanu"

Projekat "Poetsko-muzička kontrakcija", autora Duška Domanovića i Vladimira Bajića, uz podršku benda "Hirurgija", biće premijerno izveden danas, 30. januara, u pivnici "Gusan", u pasažu Zmaj Jovine 4.
Reč je o jednom od retkih nastupa ovakve vrste, to jest o poduhvatu koji na drugačiji način objedinjuje autorsku poeziju i autorsku muziku. Tokom devedeset minuta, koliko je planirano da program traje, publika će imati priliku da uživa u nesvakidašnjem spoju autentične pesničke reči i originalne, za ovu priliku stvarane muzike koja će biti emitovana sa matrice, uz žive izvedbe na bas gitari koju svira Vladimir Bajić. 
 
Glavnu žanrovsku crtu Domanovićeve poezije i muzike "Hirurgije" čini upravo to da su i jedna i druga raznolike, što zajedničkom nastupu ovih autora daje karakter potpuno originalnog umetničkog događaja. 
 
Prisutni će čuti neke od pesama iz ranijih Domanovićevih zbirki, dok će najveći deo nastupa činiti pesme iz još neobjavljene knjige "Ono što smo bili". 
 
Program u pivnici "Gusan" počeće u 20 časova, a ulaz je besplatan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič