Humanitarni koncert "Retko, ali važno!" 28. februara u Studiju M

Humanitarni koncert "Retko, ali važno!", održaće se u četvrtak, 28. februara u Studiju M.
Poslednji dan februara se svake godine obelažava kao "Međunarodni dan retkih bolesti", kako bi se javnost i relevantne državne strukture podsetile da među nama žive osobe sa retkim bolestima, koje se svakodnevno suočavaju sa brojnim problemima.
 
Zato, i ovog 28. februara, Nacionalna organizacija ze retke bolesti Srbije (NORBS) organizuje humanitarni koncert sa sloganom "Retko, ali važno! – Podrži, kupi kartu!". 
 
Na koncertu će nastupiti "Ritam nereda", "Atheist Rap official", "Love Hunters" i "Eva Braun", kao i momci iz Državnog posla
 
Sav novac od prodatih ulaznica biće iskorišćen za pomoć osobama obolelim od retkih bolesti, kao i njihovim porodicama.
 
Koncert će početi u 21 čas.
 
Doprinos mogu dati i oni koji nisu u mogućnosti da prisustvuju koncertu, a žele da podrže akciju, tako što će kupiti ulaznicu podrške po ceni od 1.000 dinara preko sajta Gigs Tix. Ulaznice za koncert po ceni od 1.000 dinara mogu se kupiti na prodajnom mestu Gigs Tix svakog radnog dana od 9 do 19:30 časova i subotom od 10 do 19:30 časova.
 
Sve informacije u vezi sa koncertom mogu se pratiti OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič