Besplatan kurs engleskog jezika od 26. februara u Američkom kutku

Beginner English Language Learning Plus (BELL+) besplatni je jednosemestralni program početnih kurseva engleskog jezika namenjen polaznicima starijim od 18 godina u cilju unapređenja kvalifikacija neophodnih na savremenom tržištu rada.
Besplatan kurs engleskog jezika od 26. februara u Američkom kutku
Foto: Screenshot
Časovi u trajanju od 90 minuta će se održavati dva puta nedeljno u prostorijama "Američkog kutka", a pored osnova engleskog jezika, polaznici će imati priliku da se upoznaju sa američkom kulturom i vrednostima američkog društva.
 
Program BELL+ pod pokroviteljstvom Ambasade SAD u Srbiji i u saradnji sa "Američkim kutkom" organizuje Američki savet.
 
Elektronsku prijavu možete popuniti ovde. 
 
Rok za prijavljivanje je 19. februar, dok će kurs početi 26. februara i održavaće se utorkom i četvrtkom, u terminima koji se nalaze u prijavnom formularu.
 
Selekciju odabranih kandidata izvršiće Američki savet u Beogradu po zatvaranju konkursa, a Američki kutak u Novom Sadu obavestiće sve kandidate o rezultatima konkursa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič