Dimitrije Dimitrijević i Sara Renar u Domu b612 15. februara

Koncert "Dimitrija Dimitrijevića", kantautorskog poduhvata Dimitrija Simovića, basiste i pevača grupe Igralom, održaće se u petak, 15. februara u domu b-612.
Dimitrije Dimitrijević i Sara Renar u Domu b612 15. februara
Foto: Screenshot
"Dimitrije Dimitrijević" je započet 2017. kao avantura od 24 sata, zvučno zabeležena na EP-ju "Južno", u studiju art kolektiva "Moskau". Zamisli koje su se na tim trakama našle, podstakle su ideju live izvedbe tih pesama, kao stalno promenljivih, s obzirom na menjanje ekipa koja s Dimitrijem nastupa.
 
Tako je Dimitrije do sada nastupao sa Sarom Renar, Vedranom Peternelom, Ivanom Grobenskim, Milošem Vojvodićem, Milicom Rašić, Silviom Bočićem, Hrvojem Klemenčićem, Viktorom Slamnigom, Željkom Ljubićem, Makom Murtićem, Lukom Čapetom, Nenadom Kovačićem, Pavlom Bojanićem.
 
Na koncertima Dimitrijevića možete čuti elemente trip hopa, bluza, synth popa, jazza, funka, elektronike, RnBja, ambientala i još mnogo toga i sve to u intimnoj atmosferi punoj različitih doživljaja.
 
Ulaz na svirku biće 250 dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič