OneBeat Balkans i Marko Louis u utorak u Crnoj kući

"OneBeat Balkans" i Marko Louis nastupiće u utorak, 19. februara u Omladinskom centru CK13.
OneBeat Balkans i Marko Louis u utorak u Crnoj kući
Foto: Screenshot
Omladinski centar CK13 poziva na zajednički koncert mladih muzičara i muzičarki iz Srbije, Hrvatske, Albanije, Kosova, Makedonije i Amerike, koji u sklopu programa OneBeat Balkans, od 1. februara kada je projekat počeo, zajedno borave, putuju po Balkanu i stvaraju novu muziku i multidisciplinarna dela. 
 
Koncert je deo turneje koja obuhvata svirke u Prištini, Skoplju, Tirani i Zagrebu. Svaki od ovih nastupa je jedinstven, a kao specijalni gost, na novosadskom koncertu, uz OneBeat Balkans ekipu muzičara nastupiće i pevač, tekstopisac i producent Marko Louis.
 
OneBeat je globalni pokret koji veruje u promene nastale kroz projekte kulturne diplomatije, a ovo je prvi put da se održava na Balkanu.
 
Ulaznice koštaju 300 dinara i moći će da se kupe pred početak koncerta na ulazu u Crnu kuću. 
 
Koncert počinje u 21 čas.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič