Bendovi "Belo u boji" i "Plišani mališan" u subotu u CK13

Koncert bendova "Belo u boji" i "Plišani mališan" održaće se u subotu, 2. marta u Omladinskom centru CK13.
Bendovi "Belo u boji" i "Plišani mališan" u subotu u CK13
Foto: Screenshot
"Belo U Boji" je alternativni rokenrol bend iz Gornjeg Milanovca, u čijem stvaranju se može čuti uticaj bluza, psihodeličnog i pop roka. Sve to dopunjuje naivno lucidna igra reči i emocija koja prožima tekstove. Dolaze u Novi Sad zbog promocije albuma prvenca pod nazivom "Stvarnost koju stvaramo".
 
Bend "Plišani Mališan" donosi psihodeličnu postrok muziku, u pratnji odabranih stihova sa mnogo apstrakcije i introspekcije. Nakon prve svirke 2000. godine, nekoliko godina sviraju po Gornjem Milanovcu i okolini sa prijateljima. Nakon toga, Plišani Mališan pobeđuje na Jelen Demofestu u Banja Luci 2011. godine, jednoglasnom odlukom žirija. Do sada su izdali dva studijska albuma.
 
Cena karte za ovaj koncert biće 250 dinara, a počinje u 21 čas.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič