Koncert za bebe u subotu

Koncert klasične muzike za bebe i njihove roditelje, peti po redu, održaće se u subotu, 2. marta, u Galeriji Matice srpske, Trg galerija 1.
Održaće se dva koncerta, od 11 i od 12:30 časova.
 
Nakon februarskog koncerta na kom su najmlađi Novosađani sa svojim roditeljima uživali u kompozicijama Johana Sebastijana Baha, Đovanija Batiste Ćirija, Aleksandra Vujića i Jozefa Fiale koje su na flauti i violončelu izveli Stana Krstajić i Nemanja Stanković, na martovskom koncertu u svet klasične muzike uvešće ih harfistkinja Milana Zarić. 
 
Uživaće u kompozicijama Johana Sebastiana Baha, Georga Fridriha Hendla, Erika Satijea i Marsela Granđanija. 
 
Koncert će trajati oko trideset minuta. Kompozicije su pažljivo odabrane i po svojoj dinamici i sadržaju prilagođene su najmlađim posetiocima, bebama, uzrasta do dve godine.
 
Usled velikog interesovanja roditelja sva mesta za koncert 2. marta su popunjena. Sledeći koncert klasične muzike za bebe i roditelje održaće se 6. aprila.
 
Galerija Matice srpske takođe je obezbedila besplatan ulaz svakog utorka za roditelje i bebe i svoj prostor prilagodila je njihovim potrebama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič